logo Qualizorg

{caption}

Actueel

Samenwerking Qualizorg en Fys’Optima verlengd

Samenwerking Qualizorg en Fys’Optima verlengd

10 oktober 2018

Qualizorg en Fys’Optima - het grootste landelijke netwerk van fysiotherapiepraktijken - hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Fys’Optima directeur Robert Versteegh en Nicky Narraina, Commercieel Directeur van Qualizorg zijn beiden verheugd over de voortzetting van deze samenwerking.

Lees meer
Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden

Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden

10 oktober 2018 - Nicky Narraina

Je moet er toch niet aan denken dat de persoonlijke gegevens van je klanten op straat komen te liggen. Dataveiligheid staat hoog op onze agenda. Wij doen alles wat nodig is om de data van je klanten te beschermen. Niet pas sinds de invoering van de AVG overigens, maar al bij de start van Qualizorg in 2010. Nicky Narraina, Commercieel Directeur van Qualizorg, vertelt waarom zij dataveiligheid zo belangrijk vinden en wat ze zoal doen om dit te borgen.

Lees meer
Dataveiligheid zit in onze genen

Dataveiligheid zit in onze genen

9 oktober 2018 - Rutger Fugers

Privacy is belangrijk, zeker in de zorg. Logisch dat jij en je cliënten zekerheid willen dat de data in Qualiview niet naar personen herleidbaar zijn. Maar ook dat deze persoonlijke gegevens niet op straat komen te liggen. Wij doen er alles aan om dat te voorkomen. En om je te laten zien hoe belangrijk wij dat vinden, vertelt Rutger Fugers, Information Security Officer, hoe we dat aanpakken.

Lees meer
Qualiview bij de Vereniging Topfysiotherapie

Qualiview bij de Vereniging Topfysiotherapie

8 oktober 2018 - Robert Kroesbergen

“Vanuit fysiek oogpunt kun je heel goed inschatten wat een lichaam kan. Maar emoties en stress spelen daarbij ook een grote rol,” zegt fysiotherapeut Ton Vogelaar van de Vereniging Topfysiotherapie. “Dat maakt het contact met onze patiënten heel persoonlijk en daarom werk ik graag met Qualiview. Het is een tool waarmee wij onze patiënten op een prettige, respectvolle manier betrekken bij de optimalisering van onze dienstverlening.”

Lees meer
Her-accreditatie ISO 27001 en NEN 7510 behaald

Her-accreditatie ISO 27001 en NEN 7510 behaald

4 oktober 2018 - Rutger Fugers

Qualizorg heeft de her-accreditering voor ISO 27001:2013 en NEN 7510:2017 weer behaald. Hiermee toont Qualizorg wederom aan te voldoen aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging. Deze certificaten bevestigen dat Qualizorg haar processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde heeft.

Lees meer
Waardegedreven zorg in de praktijk

Waardegedreven zorg in de praktijk

27 juni 2018 - Robert Kroesbergen

Als de patiënt de maatstaf is voor waardegedreven zorg, zou die ook het uitgangspunt moeten zijn voor het meten van het succes ervan. Dat is kortweg waar het om gaat bij het in kaart brengen van de patient journey. Qualizorg en PharmaPartners werken samen om huisartsen en huisartsenorganisaties te ondersteunen bij het toevoegen van waarde voor patiënten en het inzichtelijk maken van het resultaat daarvan.

Lees meer