logo Qualizorg

{caption}

Actueel

Qualizorg neemt zorgactiviteiten van Tevreden.nl over

Qualizorg neemt zorgactiviteiten van Tevreden.nl over

11 augustus 2017 - Robert Kroesbergen

Qualizorg heeft de zorgactiviteiten van Tevreden.nl overgenomen. Het gaat hier onder andere om klantervarings- en medewerkerstevredenheidsonderzoek in de farmacie en zorg. Hierdoor verstevigt Qualizorg zijn positie als marktleider in kwaliteitsmetingen in de zorg verder, en kan Qualizorg de dienstverlening aan voormalige klanten van Tevreden.nl verder uitbreiden en professionaliseren. Inmiddels bedient Qualizorg 8.500 zorgorganisaties.

Lees meer
Qualizorg her-accreditatie ISO 27001 en NEN 7510 behaald

Qualizorg her-accreditatie ISO 27001 en NEN 7510 behaald

21 juli 2017 - John Sijpkes

Qualizorg heeft de her-accreditering voor het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat weer behaald. Qualizorg toont hiermee wederom aan te voldoen aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging. Deze internationale belangrijke certificering waarborgt de vertrouwelijke en integere omgang met (privacygevoelige) data en informatie. Qualizorg heeft zichzelf deze vereisten opgelegd om voor haar klanten eventuele risico’s en daarmee aansprakelijkheid te verlagen

Lees meer
Visuele zorgroute geeft patiënten meer inzicht in zorgkeuzes

Visuele zorgroute geeft patiënten meer inzicht in zorgkeuzes

12 juni 2017 - Robert Kroesbergen

In mei 2017 publiceerde NIVEL en Zorginstituut Nederland een onderzoek rondom de presentatie van de visuele zorgroute. Hieruit blijkt dat de zorgroute patiënten daadwerkelijk kan helpen bij het maken van keuzes over de zorg. De visuele weergave sluit goed aan bij de manier waarop mensen informatie verwerken. Vervolgens kunnen zij meer achtergrondinformatie over specifieke onderdelen van de route krijgen door op de links te klikken.

Lees meer
Van meten naar weten naar waarde

Van meten naar weten naar waarde

1 juni 2017 - Robert Kroesbergen

In het artikel ‘Van meten naar weten naar waarde’ (Skipr, 3 mei 2017) geeft Laurens van de Tang (CEO) van VitalHealth Software, een partner van Qualizorg, zijn visie op Value Based Healthcare. In het artikel geeft hij aan dat het toepassen van Value Based Healthcare in de praktijk ingewikkelder kan zijn dan de theorie. Hoe meet je bijvoorbeeld de kosten van zorg?

Lees meer