logo Qualizorg

{caption}

Rutger van Zuidam geeft gastcollege Masterclass NieuweZorg 3.0

26 mei 2017 Robert Kroesbergen

Rutger van Zuidam, directeur van Qualizorg, geeft een gastcollege tijdens de Masterclass NieuweZorg 3.0 ‘De zorg voor morgen’ op 2 en 3 november 2017 in Nijkerk (exacte datum en tijdstip gastcollege volgen binnenkort).

Het thema van deze masterclass in november is ‘de mogelijkheden en voorbeelden van samenwerkingen tussen zorgdomeinen’. Rutger zal in zijn gastcollege vanuit zijn perspectief ingaan op klantbeleving, kosten in relatie tot uitkomsten van zorg, innovatie en ICT.

We zijn er trots op dat Rutger, naast vele bekende en invloedrijke personen binnen de zorg, ook zijn visie op ‘De zorg voor morgen’ mag delen tijdens de Masterclass NieuweZorg 3.0. Andere gastdocenten zijn bekende en spraakmakende experts zoals Ab Klink, Adjiedj Bakas, Carl Verheijen, Lea Bouwmeester en Machteld Hubert.

Deze masterclass is onderdeel van een reeks van zes unieke masterclasses in 2017. De gastdocenten gaan samen met de deelnemende managers uit de zorg, industrie en van zorgverzekeraars aan de slag met complexe actuele ontwikkelingen.

Kijk voor meer informatie over het programma en de sprekers op www.masterclassnieuwezorg.nl.  

 

“De Masterclass NieuweZorg is de perfecte plek om, vanuit allerlei invalshoeken en met een breed gezelschap aan professionals uit het zorgveld, na te denken over de toekomst van de zorg!”

Kristof Franse, Persvoorlichter / Communicatieadviseur, Landelijke Huisartsenvereniging