logo Qualizorg

Kwartaalrapportage

{caption}

Ik ben mijn inloggegevens voor de rapportagetool kwijt en de link is verlopen. Hoe log ik in op rapportagetool.qualiview.nl?

Uw wachtwoord is niet inzichtelijk voor ons. U kunt uw wachtwoord opnieuw aanvragen door in het inlogscherm op de link bij 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. U vult dan uw gebruikersnaam en het bij ons bekende e-mailadres in. Vervolgens wordt er een mail naar het e-mailadres gestuurd met daarin een link waarmee u opnieuw uw wachtwoord kunt instellen. Deze kan niet in hetzelfde worden gewijzigd als het oude wachtwoord. Denk er bij het instellen aan dat uw wachtwoord uit minimaal 8 karakters bestaat, inclusief 1 hoofdletter en 1 cijfer.

Ik twijfel of mijn gegevens wel zijn aangekomen

U kunt dit zelf controleren door in te loggen in uw eigen online rapportagetool. U gaat naar rapportagetool.qualiview.nl en logt hier in met uw gebruikersgegevens. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan klikt u op 'Wachtwoord vergeten?'. 

Bij 'Resultaten' > 'Procesgegevens' kunt u zien hoeveel vragenlijsten er zijn verstuurd en of dit overeenkomt met de gegevens die u bij ons heeft aangeleverd.

Indien dit volgens u niet klopt, dan adviseren wij u om de instellingen te controleren in uw software, adhv onze handleiding:

Hoe kan ik zien of ik voldoe aan de voorwaarden van de zorgverzekeraar?

U kunt nakijken hoeveel patiënten u heeft uitgenodigd van een bepaalde verzekeraar en hoeveel er de vragenlijst hebben ingevuld.
Ga naar Resultaten > Procesgegevens > selectie op jaartal > onderaan selecteren op verzekeraars > alle Achmea verzekeraars selecteren > Toon resultaat. Rechts in het schema ziet u alle data.

Dit aantal kunt u vergelijken met het aantal behandelde patiënten. Dit kunt u zien in uw EPD/softwarepakket.

Hoe kan ik de respons verhogen?

Onze ervaring is dat de respons wordt verhoogt door de patiënt goed te informeren. Vraag de patiënt om toestemming bij de eerste of tweede behandeling en geef aan bij de laatste behandeling dat de patiënt de vragenlijst binnen enkele dagen zal ontvangen. Het meten van de kwaliteit is voor u belangrijk, dus als de patiënt dat merkt zal hij de vragenlijst eerder invullen. Om uw (potentiële) patiënten te laten zien hoe goed u bent, bieden wij de widget aan. De widget geeft uw real-time resultaten van afgelopen 365 dagen weer. Deze kunt u op uw website (laten) plaatsen. Het tarief voor de widget bedraagt € 26,- ex btw per jaar. Daarnaast kunt u door middel van een poster en flyers uw patiënten nog beter informeren. Het promotiepakket met 1 A2 formaat poster en 250 A5 formaat flyers bedraagt € 37,50 ex btw.

Mocht u op deze manier uw praktijk en het onderzoek willen promoten, mail dan naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)