logo Qualizorg

Accreditering en certificering

{caption}

CQI en PROMS

De accreditatie van Qualizorg is 1 oktober 2013 door CIIO verlengd voor een periode van drie jaar, conform de onderzoeksrichtlijnen van Zorginstituut Nederland (A, B, B-online). "CIIO concludeert dat er binnen de organisatie een duidelijke kwaliteitsdrive aanwezig is. Zowel de management review als de interne audits zijn van goede kwaliteit. Qualizorg reflecteert op deze kwaliteitsinstrumenten met de vraag hoe zij deze nog effectiever en efficiënter in kunnen zetten. Er staat hiermee een goed en professioneel kwaliteitssysteem."

"Qualizorg heeft volgens CIIO een heldere organisatiestructuur, met een goede balans tussen aandacht voor het primaire proces en aandacht voor de bedrijfsvoering. De continuïteit van de werkzaamheden is voldoende geborgd. Ook is er een professionele gespreks- en evaluatiecyclus met de medewerkers met een duidelijke koppeling naar het bedrijfsbeleid en de hierbij behorende doelstellingen. Er wordt veel aandacht besteed aan continu verbeteren op alle onderdelen van de organisatie, bijvoorbeeld aan de hand van periodieke thema’s, aangedragen door de medewerkers."

Wij zijn er trots op dat wij met de accreditatie voldoen aan de landelijke richtlijnen die gesteld zijn door Zorginstituut Nederland, onder andere op het gebied van onderzoeksleiding, projectmanagement en het doen van steekproeven.

Meer infomatie over de accreditering vindt u op de website van Zorginstituut Nederland of onze erkenning voor PROMS op de website van Stichting Miletus.