logo Qualizorg

Stage-ervaringen bij Qualizorg

{caption}

Manon Harenberg

Student Business Management


Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Business Management. Ik volg deze opleiding aan de Hogeschool Utrecht te Amersfoort. Business Management is een bedrijfskundige opleiding waar leren in de praktijk centraal staat. Ik werk drie dagen in de week mee binnen het bedrijf en twee dagen zit ik in de schoolbanken. Wat ik op school leer pas ik toe in de praktijk.

Van september tot en met december 2017 heb ik stage gelopen bij Qualizorg op de afdeling Projecten en IT. Voor Qualizorg heb ik de volgende opdrachten uitgewerkt:

  • Projectplan
  • Marketingplan
  • HRM advies

Na het beschrijven van het projectplan heb ik het project ook daadwerkelijk uitgevoerd. Dit was heel leerzaam. Naast het werken aan de opdrachten heb ik de afdeling Support ondersteund bij het beantwoorden van klantvragen. De stage en opdrachten heb ik met een voldoende afgerond. Qualizorg heeft mij daarvoor de ruimte en ondersteuning gegeven die ik nodig had, waar ik mijn collega’s erg dankbaar voor ben.  
 

“Ik vind het leuk telefonisch de klant te woord te staan en ervoor te zorgen dat ik de klant zo goed mogelijk kan helpen”


Ik heb tijdens mijn stage veel kennis en ervaring opgedaan. In januari 2018 heb ik daarom een maand op de afdeling Support gewerkt bij Qualizorg. In juni 2018 ben ik wederom aan de slag gegaan bij Qualizorg om tijdens de zomerperiode de afdeling Support te ondersteunen.

 


Sanne Frederique van Asselt 

Student Marketing en Communicatie