logo Qualizorg

{caption}

Andrés Lozano

Ik ben werkzaam bij Qualizorg vanaf maart 2016. Ik werk aan de ontwikkeling van nieuwe projecten waarmee het bedrijf kan groeien. Daarnaast geef ik support op de bestaande systemen en werk ik aan verbeteringen daarvan. Werken aan projecten van Qualizorg is altijd afwisselend en uitdagend vanwege de variëteit en complexiteit ervan. Dit werkt motiverend voor mij. Omdat ik samenwerk met projectmanagers en functioneel beheerders ben ik betrokken bij de software ontwikkeling en kan ik helpen bij het nemen van beslissingen. Ik wil elk project een persoonlijke touch geven met het oog op een zo tevreden mogelijke klant.

Buiten kantoortijd hou ik van veel verschillende activiteiten. Soms ga ik fietsen in de bergen of zwemmen. Op andere dagen spreek ik af met vrienden of maak ik een uitstapje buiten Barcelona, dan ga ik wandelen op het strand of in een park zitten met mijn gitaar. Als ik niet één van deze activiteiten aan het doen ben, speel ik videogames of werk ik als kinderbegeleider. Dat laatste is, naast informatica, mijn andere passie in het leven.

“Ik ben betrokken bij de software ontwikkeling en kan daardoor helpen bij het nemen van beslissingen. Ik wil elk project een persoonlijke touch geven met het oog op een zo tevreden mogelijke klant”