logo Qualizorg

{caption}

Charleen Walhof

Accountbeheerder

cwalhof@qualizorg.nl

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Qualizorg als Accountbeheerder. Ondanks de bijzondere omstandigheden vanwege corona ben ik warm en hartelijk ontvangen. De manier waarop ieder met de situatie omgaat is typerend voor het DNA van Qualizorg. De sfeer is erg goed. Er wordt echt intensief samengewerkt als een hecht team.

Dit sluit goed aan bij wie ik ben en waar ik voor sta. Ik vind het belangrijk om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten. Communicatie is daarbij van groot belang als het gaat om de vertaling naar een oplossing. Ik denk graag mee met onze klanten en haal veel energie uit tevreden klanten. Als de klant blij is, dan ben ik dat tenslotte ook!

Ik woon al een aantal jaren in Enschede, maar sinds kort samen met mijn vriend. We wonen dicht bij het centrum en vinden het heerlijk om regelmatig de stad in te gaan voor een borrel of om een hapje te eten met vrienden of familie.

Mijn grootste passie is reizen. Hoogtepunten tot zover waren de Filipijnen en Australië. Al krijg ik van een weekend Zwarte Cross ook een grote glimlach op mijn gezicht. Verder vind ik het leuk om paard te rijden, sla ik graag een balletje op de tennisbaan en ben ik graag creatief bezig.

“Ik denk graag mee met onze klanten en haal veel energie uit tevreden klanten. Als de klant blij is, dan ben ik dat tenslotte ook!”