logo Qualizorg

{caption}

Elles Baak

Consultant en Support Professional

ebaak@qualizorg.nl

In 2016 ben ik bij Qualizorg gestart als Accountmanager Paramedische Markt. Binnen de organisatie heb ik de stap gemaakt naar ‘Consultant en Support Professional’, waarbij ik me volledig focus op een optimale service voor onze klanten. Een rol die heel goed bij me past. Ik streef ernaar om praktijkeigenaren en kwaliteitsmanagers zo goed mogelijk te helpen bij het gebruik van onze producten. Je ziet mij vaak terug in webinars, trainingen en presentaties. Daarnaast draag ik ook mijn steentje bij als het gaat om de ontwikkeling van onze producten, zodat we klanten kunnen blijven verrassen met innovaties.

Ik ben trots dat ik mag werken aan het inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de zorg met slimme oplossingen! En dat ik dat mag doen met een gemotiveerd team van professionals, 

Samen met mijn vriend Bas woon ik in Wierden. In de weekenden zie ik graag mijn familie en vrienden en dan het liefst met taart en wijn om iets te vieren. Ieder jaar maken we een mooie reis. Hoogtepunten tot nu toe zijn Japan en Canada. De wensenlijst is nog lang, dus hopelijk kunnen we dit rijtje snel aanvullen.

“Ik ben trots dat ik mag werken aan het inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de zorg met slimme oplossingen!”