logo Qualizorg

{caption}

Emil van Arendonk

Administratief Officer Binnendienst

evanarendonk@qualizorg.nl

Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Qualizorg in de functie van Administratief Officer Binnendienst. Een mooie uitdaging voor mij om de administratieve processen van Qualizorg nog verder te optimaliseren. En voor mij heel belangrijk, in een leuke sfeer met enthousiaste collega's.
 
Vroeg of laat, direct of indirect zullen we allemaal te maken krijgen met zorg. Ik vind het gaaf om te werken voor een organisatie dat als doel heeft de zorg voor ons allemaal te verbeteren!
 
Ik woon samen met mijn vriendin Ellen en twee kids in Apeldoorn. In mijn vrije tijd trap ik graag een balletje met de oudste of kijk ik met veel plezier naar zijn voetbalwedstrijden. Ook ben ik graag buiten in de tuin om wat te tuinieren. We wonen aan de rand van de Veluwe en vinden het heerlijk om op zondagmiddag te wandelen of te fietsen. Maar bij mooi weer is een terrasje in de stad ook geen straf!

 

“Vroeg of laat, direct of indirect zullen we allemaal te maken krijgen met zorg. Ik vind het gaaf om te werken voor een organisatie dat als doel heeft de zorg voor ons allemaal te verbeteren!”