logo Qualizorg

{caption}

Johan Schonewille

Kwaliteitsmedewerker

jschonewille@qualizorg.nl

Sinds eind september 2016 ben ik als kwaliteitsmedewerker verbonden aan Qualizorg. Wat mij direct opviel was de enorme ‘spirit’ in de organisatie. Kwaliteit van product- en dienstverlening en de (werk)processen, die daaraan ten grondslag liggen, staan hoog in het vaandel. Dat gegeven enthousiasmeert mij in mijn dagelijks handelen. De dynamiek, de interactie tussen mensen en de sterk klantgerichte benadering is tegelijkertijd een bron van inspiratie. Fijn om dat te ervaren!

Naast de inspanning is het ook belangrijk om te ontspannen. De vorm waarin ik het meestal voor kies is hardlopen. Soms aan een wedstrijdevenement meedoen of recreatief; hardlopen vanuit de parel aan de IJssel, mijn woonplaats Olst, door het prachtige Sallandse landschap is simpelweg genieten. Gelukkig kent Nederland ook talrijke mooie musea; een bezoek daaraan, levert vaak letterlijk en figuurlijk verrassende perspectieven op. Kortom: beleven!  

Samen met onze vier volwassen kinderen, hun partners én de vier kleinkinderen is elke dag anders. Over kwaliteit gesproken; die is meestal heel dichtbij. ’t Zit in de kleine dingen van het leven, een cliché misschien, maar wel waar!

“De dynamiek, de interactie tussen mensen en de sterk klantgerichte benadering is tegelijkertijd een bron van inspiratie.”