logo Qualizorg

{caption}

Mark Bril

Stagiair

In februari 2020 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Qualizorg. Hiervoor doe ik onderzoek naar de koppelingen tussen de verschillende EPD’s en Qualiview. Het doel is om nog meer grip te krijgen op de inkomende data door eventuele fouten tussen de systemen eerder op te sporen.

Vanwege mijn affiniteit met ICT volg ik nu de opleiding HBO-ICT Business aan het Saxion in Deventer. Omdat ik mij in een vorige stage vooral richtte op het verbeteren van processen, zocht ik nu een afstudeerstage dat meer gericht is op data-analyse. Qualizorg biedt mij een interessante opdracht die hier perfect bij aansluit.

Maar dit is voor mij niet de enige reden om mijn afstudeerstage bij Qualizorg te doen. Al bij mijn eerste gesprek merkte ik dat dit bedrijf goed bij mij past. Vanaf dag één voel ik mij hier thuis en de collega’s staan voor mij klaar om mij te helpen. Dit helpt mij natuurlijk ook om mijn opdracht succesvol af te ronden en iets op te leveren wat voor Qualizorg ook echt een meerwaarde heeft.

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden (speciaal)biertjes op het terras te drinken wanneer het zonnetje schijnt. Daarnaast ben ik leiding bij de scouting.