logo Qualizorg

{caption}

Niels Grit

Directeur Qualizorg, General Manager CGM

ngrit@qualizorg.nl

Wat wij doen? Een bijdrage leveren aan een klantgerichte, transparante en doelmatige gezondheidszorg. Ik geloof in transparantie. Laat maar zien wat je doet en hoe je het doet. Op basis daarvan krijg je inzicht en kun je verbeteren. Want sturen op kwaliteit in de zorg resulteert uiteindelijk in lagere kosten. Dit doen wij door dataverzameling voor en door de zorgaanbieders. De zorgaanbieder krijgt zo actuele inzichten. Daaruit ontstaat zowel stuurinformatie voor de zorgaanbieder als relevante keuze-informatie voor de consument. 

 

Wij besteden in Nederland jaarlijks ruim 100 miljard euro aan zorg. De afgelopen jaren zijn deze kosten alleen maar gestegen. En dat is de reden waarom Qualizorg bestaat: door de waarde van iedere uitgegeven euro te optimaliseren, houden we ons goede zorgstelsel ook in de toekomst betaalbaar. Ik vind het fantastisch dat wij, met een groep enthousiaste en gedreven collega’s, daar iedere dag aan kunnen bijdragen.

 

Ik woon in Zwolle met mijn drie kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Voor mij is dat een goede manier om te ontspannen en uiteraard om mijn conditie op pijl te houden. Ook ben ik gek op reizen. Verre buitenlandse reizen, maar ook gewoon heerlijk naar de Waddeneilanden. En als er dan nog tijd over is? Lekker uitgebreid eten met vrienden en familie en genieten van een goed glas wijn. En ja, ook ik vind het heerlijk om soms gewoon lekker op de bank naar Netflix te kijken.

“Door de waarde van iedere uitgegeven euro in de zorg te optimaliseren, houden we ons goede zorgstelsel ook in de toekomst betaalbaar. Ik vind het fantastisch dat wij, met een groep enthousiaste en gedreven collega’s, daar iedere dag aan kunnen bijdragen.”