logo Qualizorg

{caption}

Oleksandr Kyselov

Ik ben begin 2018 gestart bij Qualizorg. In mijn functie werk ik mee aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe applicaties. Ik vind het belangrijk om hierbij een zo hoog mogelijk kwaliteit op te leveren en ervoor te zorgen dat applicaties up-to-date zijn en voldoen aan de eisen. Zowel op gebied van productiviteit, functionaliteit en design.

Ik vind het erg leuk om voor Qualizorg te werken. Er is veel ruimte om te groeien als organisatie, als team en persoonlijk. Qualizorg staat open voor nieuwe verbeteringen en technische wijzigingen die worden aangedragen. Dat vind ik erg belangrijk en het zorgt ook voor veel creativiteit binnen het team.

Een deel van mijn vrije tijd besteed ik aan technologie. Ik leer namelijk graag nieuwe dingen op dit gebied om up-to-date te blijven. Door te bouwen aan mijn eigen ontwikkelprojecten heb ik het gevoel dat ik dagelijks verbeter in mijn werk. Daarnaast speel ik graag videogames en ga ik regelmatig naar de sportschool.

“"Ik vind het belangrijk om een zo hoog mogelijk kwaliteit op te leveren en ervoor te zorgen dat applicaties up-to-date zijn en voldoen aan de eisen."”