logo Qualizorg

{caption}

Paul Boelens

Sales & Business Development Manager Zorg

pboelens@qualizorg.nl

In maart 2019 ben ik bij Qualizorg gestart als Sales & Business Development Manager Zorg. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de segmenten farmacie en huisartsenzorg. In mijn rol bij deze jonge en dynamische organisatie ligt voor mij een mooie kans om bij te dragen aan een transparante zorgmarkt.

Mede door mijn opleiding fysiotherapie heb ik een grote affiniteit met de zorg in zijn geheel. De menselijke psyche en mede de invloed die deze heeft op het herstel van een fysieke klacht heeft mij van jongs af aan geïnteresseerd. Ik heb meermaals mogen ervaren wat een verschil de beleving van de verkregen zorg kan maken voor de patiënt.

Na het zien van de TEDxMaastricht - Fred Lee - "Patient Satisfaction or Patient Experience ?" werd dit beeld voor mij bevestigd. Die kennis wil ik graag inzetten om samen met onze klanten de patiëntervaring in de zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

Qualiview biedt je de mogelijkheid om doormiddel van het dashboard in de Qualiview Rapportagetool een verdiepingsslag te maken in de verkregen data. Hoe hoger de respons van je patiënten, hoe meer inzichten je hebt gekregen. Hoe je deze data kunt interpreteren en wat je ermee kunt voor je zorgorganisatie, daar ga ik graag over in gesprek.

Ik ben opgegroeid op de Veluwe. Ik woon al meer dan 20 jaar in Deventer met mijn vrouw en drie kinderen.  In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in om daar te genieten van de flora en fauna. Daarnaast kan ik genieten van de bourgondische levensstijl die ik van huis uit heb meegekregen en nu doorgeef aan onze kinderen.

“Ik heb meermaals mogen ervaren wat een verschil de beleving van de verkregen zorg kan maken voor de patiënt.”