logo Qualizorg

{caption}

Pim van Eijkeren

Vice President Operations

pvaneijkeren@qualizorg.nl

Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij Qualizorg. Bij Qualizorg werken betekent samenwerken met een betrokken en gemotiveerd team. Qualizorg is gedreven om een bijdrage te leveren aan de zorg. Inzicht, transparantie en keuzevrijheid zijn daarbij belangrijke pijlers, net als de metingen van zowel de uitkomst van een behandeling als de ervaring van de patiënt.

Bij Qualizorg ben ik verantwoordelijk voor de teams die vragen van klanten correct, tijdig en naar tevredenheid afhandelen, de data uitwisselingen en systeeminrichtingen voor onze klanten en de patiënten regelen. We willen dag in dag uit de beste service aan onze klanten bieden en onze producten continu verbeteren naar de wensen van onze klanten en de patiënten.

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en ben bij verschillende bedrijven Operationeel Directeur geweest. Ik krijg veel energie van het begeleiden van teams en medewerkers te helpen meer uit zichzelf en hun werk te halen en de gestelde doelen te behalen. Excellente processen, altijd inzicht in de voortgang en resultaten van de processen en tevreden klanten, daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Een van mijn drijfveren is om mensen te helpen een gelukkig leven te leiden. Gezond zijn en blijven is daarbij voor iedereen essentieel. Dat geldt voor de eigen gezondheid van mensen en van hun dierbaren. Keuzevrijheid, transparantie en de mogelijkheid om gedegen keuzes voor die zorg(-verlener) te maken die het beste bij je past, dragen daar aan bij. Daarnaast geven we met onze tools de zorgverlener inzichten over de resultaten van de zorg die verleend wordt, hoe deze door de patiënt ervaren wordt en over de praktijkvoering. Zo kan deze met de concrete, onderbouwde en gevalideerde feedback de kwaliteit van de zorg verbeteren en wordt zo de waarde van iedere euro die uitgegeven geoptimaliseerd. 

Ik woon in Amersfoort, ben gelukkig getrouwd en heb een zoon. Naast sporten, zoals tennis en fitness, reis ik graag en vaak. We maken jaarlijks een verre reis en de afgelopen jaren was de bestemming vaak Amerika. Daarnaast maken we graag stedentrips en gaan we ieder jaar naar de camping in Frankrijk. Ik onderneem graag zoveel mogelijk leuke en gezellige dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik kijk  graag series en films of lees een boek.

“We willen dag in dag uit de beste service aan onze klanten bieden en onze producten continu verbeteren naar de wensen van onze klanten en de patiënten.”