logo Qualizorg

{caption}

Rosie Merfol

Accountbeheerder Huisartsen en Gezondheidscentra

rmerfol@qualizorg.nl

Per 1 februari 2019 werk ik bij Qualizorg als Accountbeheerder Huisartsen en Gezondheidscentra. Ik werk al jaren met veel plezier in de zorg en heb veel ervaring opgedaan bij verschillende grote organisaties in deze sector. Bij Qualizorg ben ik nu vanuit een andere invalshoek bij de zorg betrokken. Dat Qualizorg zich sterk maakt voor een klantgerichte, transparante en doelmatige zorg is iets waar ik me volledig in kan vinden. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

 

Als accountbeheerder ben ik mede verantwoordelijk voor het behoud en het verhogen van de klantbinding en klantloyaliteit. Mijn doel is dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten en producten. Bij het verder structureren en optimaliseren van de customer journey staat dit bij mij voorop.   

 

Samen met mijn man Richardt woon ik in Apeldoorn. Wij zijn beide dol op het Indonesische eiland Bali. Daar gaan wij ook regelmatig naar toe. Daarnaast volleybal ik al vanaf mijn tiende  bij Volleybalvereniging Alterno in Apeldoorn, waarvan de laatste 12 jaar recreatief.

 

“Dat Qualizorg zich sterk maakt voor een klantgerichte, transparante en doelmatige zorg is iets waar ik me volledig in kan vinden. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”