logo Qualizorg

Partijen waarvoor en waarmee we werken

{caption}

Wij werken rechtstreeks voor meer dan 9.500 zorgorganisaties. Tevens werken wij samen met beroepsgroepen, consumentenorganisaties, zorgverzekeraars, onderzoek en wetenschap, Softwarepartners en overheid. Daarnaast participeren wij in diverse kwaliteitstrajecten als adviseur, ontwerper en leverancier van oplossingen voor dataverzameling beheer en meetinfrastructuur.

Bekijk hier een greep uit de partijen waarvoor en waarmee we werken.

NHG Praktijk Accreditering

NHG Praktijk Accreditering

Overig

NHG Praktijk Accreditering b.v. (NPA b.v.) is een, door het NHG opgerichte, onafhankelijke accrediteringsorganisatie die de praktijken van huisartsen en verloskundigen toetst op het gebied van kwaliteit van praktijkvoering en geleverde zorg. De mening van de patiënt wordt daarin expliciet betrokken. Deelnemende praktijken werken op basis van een NPA-praktijkrapportage aan aantoonbare verbetering van de kwaliteit van de zorg. Dit doen ze met de NPA-verbeteringsmethodiek.

Naar NHG Praktijk Accreditering
Het Beweegloket

Het Beweegloket

Gemeenten en overheid

Vaak zijn er veel vragen over gezondheid en bewegen, maar is het niet duidelijk waar de patiënt met die vragen terecht kan. Moet hij nu bij de huisarts zijn, een fysiotherapeut, een patiëntenvereniging of misschien wel bij de gemeente? Daarom is er samen met verschillende lokale partijen het beweegloket opgericht. Daar zitten mensen de patiënt graag helpen om samen de beste oplossing te zoeken.

Naar Het Beweegloket
Significant

Significant

Onderzoek & wetenschap

Significant bestaat uit nieuwsgierige professionals die werken aan publieke vernieuwing. De focus ligt op organisaties in het publieke domein. De opdrachtgevers zijn de klassieke overheden zoals het rijk, provincies en gemeenten, maar ook organisaties die actief zijn in het publieke domein of publieke taken uitvoeren zoals zorginstellingen, onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, maatschappelijk dienstverleners, zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s) en agentschappen van het rijk.

Naar Significant
FysioTopics

FysioTopics

Zorgaanbieders

FysioTopics zet zich in voor aantoonbare kwaliteitsverbeteringen gecombineerd met het beheersen vandoelmatigheid. Dit uitgangspunt is essentieel voor een duurzame ontwikkeling van de gezondheidszorg. Zorg van een uitmuntende kwaliteit die voor een ieder die dat nodig heeft betaalbaar en beschikbaar moet zijn. De kwaliteit en doelmatigheid van de zorg zijn binnen de vereniging sterk aan elkaar verbonden.

Naar FysioTopics
Saxion Fast Forward

Saxion Fast Forward

Overig

Fast Forward koppelt ondernemingen in oost Nederland aan talentvolle trainees. De streng geselecteerde trainees solliciteren op grond van hun interesse en hun persoonlijke ontwikkelingsplan (POP) naar de traineeships bij diverse bedrijven.

Naar Saxion Fast Forward
Redic

Redic

Overig

Healthcare becomes Selfcare. Met dit uitgangspunt zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om de gezondheidszorg aan de huidige tijd aan te passen. Deze ontwikkelingen geven we op vier verschillende manieren vorm: in Columbusreizen, Selfcare, Consultancy en Symposia.

Naar Redic