logo Qualizorg

Partijen waarvoor en waarmee we werken

{caption}

Wij werken rechtstreeks voor meer dan 9.500 zorgorganisaties. Tevens werken wij samen met beroepsgroepen, consumentenorganisaties, zorgverzekeraars, onderzoek en wetenschap, Softwarepartners en overheid. Daarnaast participeren wij in diverse kwaliteitstrajecten als adviseur, ontwerper en leverancier van oplossingen voor dataverzameling beheer en meetinfrastructuur.

Bekijk hier een greep uit de partijen waarvoor en waarmee we werken.

Syntein

Syntein

Zorgaanbieders

De missie van Syntein is de stuwende en sturende kracht te zijn in het vormgeven van de best mogelijke ketenzorg met als doel bij te dragen aan een optimale gezondheid van de inwoners in de Noordelijke Maasvallei. Een missie die alleen volbracht kan worden wanneer alle betrokken zorgaanbieders in de diverse echelons, de welzijnsorganisaties, en de gemeenten en GGD in de Noordelijke Maasvallei met Syntein samen werken om gezamenlijk in de zorgbehoefte van de inwoners te kunnen voorzien.

Naar Syntein
Top Oefentherapie

Top Oefentherapie

Zorgaanbieders

Stichting Top Oefentherapie zet zich in om de kwaliteit van zorg nog verder te optimaliseren. Dat doen zij door samen met gecertificeerde oefentherapeutische Plus praktijken initiatieven te ontplooien voor zowel de collega paramedici, zorgverzekeraars, als natuurlijk de klanten.

Naar Top Oefentherapie
Zorggroep West-Brabant

Zorggroep West-Brabant

Zorgaanbieders

Zorggroep West-Brabant is een samenwerkingsverband van huisartsen uit de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en Tholen. Van deze patiënten heeft een deel (een verhoogd risico op) een chronische ziekte. De Zorggroep biedt deze patiënten een collectief gedragen behandelplan. Zo krijgt de patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg dicht bij huis.

Naar Zorggroep West-Brabant
Progez / Caransscoop

Progez / Caransscoop

Overig

Caransscoop en Progez vormen samen de regionale ondersteuningsstructuur (ROS) Proscoop. Ze zetten hun kennis en expertise in om in de regio's daadwerkelijk de zorg op de juiste plek te realiseren en de gezondheid van inwoners te bevorderen.

Naar Progez
Fysergo

Fysergo

Zorgaanbieders

Fysergo BV is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf. Landelijk georganiseerd en regionaal sterk doordat de professionals ondersteund worden door een netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo is sinds 2002 een dochter van Arbo Unie. Vanuit die kennisdeling zijn ze volop in ontwikkeling. Fysergo heeft zich de afgelopen jaren verbreed van een fysieke re-integratie dienstverlener naar een “full service provider” op het gebied van interventies en gezondheidsmanagement-advies.

Naar Fysergo
Samenwerkende Apotheken Alphen

Samenwerkende Apotheken Alphen

Zorgaanbieders

Samenwerkende Apotheken Alphen vormt een moderne, efficiënt ingerichte organisatie met “Central Filling”-activiteiten, een proactieve herhaalservice voor chronische medicatie en eigen productie van medicatiezakjes-op-rol. Ze hebben FPZ hoog in het vaandel en werken intensief samen met huisartsen in gezondheidscentra en andere eerstelijns zorgverleners.

Naar Samenwerkende Apotheken Alphen