logo Qualizorg

Partijen waarvoor en waarmee we werken

{caption}

Wij werken rechtstreeks voor meer dan 9.500 zorgorganisaties. Tevens werken wij samen met beroepsgroepen, consumentenorganisaties, zorgverzekeraars, onderzoek en wetenschap, Softwarepartners en overheid. Daarnaast participeren wij in diverse kwaliteitstrajecten als adviseur, ontwerper en leverancier van oplossingen voor dataverzameling beheer en meetinfrastructuur.

Bekijk hier een greep uit de partijen waarvoor en waarmee we werken.

Somatic

Somatic

Zorgaanbieders

Somatic is het fysiotherapeutisch orthopedisch behandelcentrum van de Utrechtse Heuvelrug met vestigingen in de verschillende dorpskernen. Om lichamelijke klachten adequaat en op korte termijn te kunnen behandelen staat er dagelijks een professioneel team klaar!

Naar Somatic
Fysius

Fysius

Zorgaanbieders

Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapeut voor alle rug- en bekkenklachten. Of het nu gaat om hernia, ischias, spit of andere beginnende of chronische rugklachten, er is een oplossing.

Naar Fysius
De Valk Leadership Company

De Valk Leadership Company

Overig

De Valk Leadership Company is expert in leiderschapscoaching. Zij coachen professionals en managers naar het nieuwe leiderschap en vinden het belangrijk dat (het resultaat van) de coaching effectief, begrijpbaar en meetbaar is. Vandaar dat ze coachen vanuit een neurowetenschappelijke grondslag. (Ook wel neuroleiderschap genoemd.) Deze neurowetenschappelijke kennis combineren zij met oude oosterse wijsheid over de werking van onze geest, beter bekend onder de naam mindfulness.

Naar De Valk Leadership Company
Grip op Zorg

Grip op Zorg

Zorgaanbieders

Grip op Zorg wil dat zorgverleners de beste zorg aan hun patienten kunnen geven. Om dit te bereiken biedt GRIP op Zorg diensten aan die zich richten op de vertaalslag van kennis naar werkbare interventies in de praktijk en ondersteunt daarnaast wetenschappelijk onderzoek in de praktijk.

Naar Grip op Zorg