logo Qualizorg

Partijen waarvoor en waarmee we werken

{caption}

Wij werken rechtstreeks voor meer dan 9.500 zorgorganisaties. Tevens werken wij samen met beroepsgroepen, consumentenorganisaties, zorgverzekeraars, onderzoek en wetenschap, Softwarepartners en overheid. Daarnaast participeren wij in diverse kwaliteitstrajecten als adviseur, ontwerper en leverancier van oplossingen voor dataverzameling beheer en meetinfrastructuur.

Bekijk hier een greep uit de partijen waarvoor en waarmee we werken.

Zorggroep Almere

Zorggroep Almere

Zorgaanbieders

Zorggroep Almere is de zorgaanbieder van Almere en biedt eerstelijnsgezondheidszorg via een netwerk van 23 gezondheidscentra en ouderenzorg in 7 woonzorgcentra. Ze hebben een centrum voor verpleeghuiszorg, een centrum voor revalidatie en bieden thuiszorg.

Naar Zorggroep Almere
IQ Healthcare

IQ Healthcare

Onderzoek & wetenschap

IQ healthcare is als onderdeel van het Radboudumc een wetenschappelijke afdeling die zich inzet voor kwaliteitsverbetering binnen de zorg. Zij vinden dat iedere patiënt de zorg moet krijgen die volgens wetenschappelijke inzichten het beste is en die maximaal aansluit bij de waarden van de patiënt.

Naar IQ Healthcare
De Eerstelijns

De Eerstelijns

Overig

De Eerstelijns duidt het nieuws en ondersteunt de ontwikkeling van georganiseerde en geïntegreerde eerstelijnszorg in Nederland. In de byline staan de termen strategie en innovatie. Die dekken de lading van dit brede mediaplatform. De Eerstelijns is het verenigingsblad van InEen. De oplage bedraagt 6000 stuks en het blad verschijnt 10 x per jaar.

Naar De Eerstelijns
VitalHealth

VitalHealth

Softwarepartners

Philips VitalHealth is in 2006 opgericht door Mayo Clinic en Noaber Foundation en in 2017 overgenomen door Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA). Als onderdeel van Philips' population health portfolio, wil Philips VitalHealth de gezondheid van mensen verbeteren en betere gezondheidsresultaten mogelijk maken door digitale oplossingen voor waardegedreven en collaboratieve zorg. Philips VitalHealth is onderdeel van een sterk ecosysteem van geïntegreerde oplossingen. Zorgorganisaties worden in staat gesteld hun patiëntenpopulatie beter te begrijpen, zorg te coördineren en patiënten te betrekken in hun zorg. Philips VitalHealth is een leider in uitkomsten meten, zorgcoördinatie en patient engagement, gebaseerd op het Philips VitalHealth Platform.

Naar Philips VitalHealth
LogoVisie

LogoVisie

Zorgaanbieders

LogoVisie richt zich op ambitieuze logopedisten die eerstelijns zorg verlenen, voor zowel de solopraktijk, als de maatschap en de praktijk met medewerkers. De aangesloten logopedisten delen hun passie voor het vak logopedie en zetten die betrokkenheid in om hun vakmanschap verder te ontwikkelen.

Naar LogoVisie