logo Qualizorg

Patiënt en consument

{caption}
Praktijkindebuurt.nl

Praktijkindebuurt.nl

Praktijkindebuurt.nl is hard op weg om de grootste praktijkzoeker van Nederland te worden. Met behulp van de website kunnen heel eenvoudig zorgverleners in de directe omgeving worden gezocht. Op elk moment en vanaf elke locatie in Nederland. Na het invoeren van een zoekopdracht verschijnt een lijst van praktijken in de buurt. Elke praktijk heeft een eigen pagina met aanvullende informatie en een routeplanner.


Naar Praktijkindebuurt.nl
The Feedback Company

The Feedback Company

The Feedback Company is een online review systeem dat consumenten uitnodigt om feedback te geven over een bedrijf en bedrijven kunnen op die feedback reageren. Deze feedback kan worden gebruikt om dienstverlening te verbeteren en nieuwe klanten aan te trekken. Klantbeoordelingen worden door The Feedback Company op betrouwbaarheid gecontroleerd.

Daarnaast verzorgt The Feedback Company de sterbeoordelingen voor bedrijven in Google zoekresultaten.


Naar de website van The Feedback Company
LPGGz

LPGGz

Het Landelijk Platform GGz is dé koepel van, voor en door 20 cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz. Het LPGGz streeft ernaar de positie van kwetsbare mensen structureel te verbeteren.


Naar LPGGZ
NPCF

NPCF

Patiëntenfederatie NPCF is een samenwerkingsverband van dertig (koepels van) patiënten- en consumentenorganisaties. De NPCF zet zich in voor betere, veilige en betaalbare zorg. Een belangrijke doelstelling is transparantie in de zorg, zodat patiënten de juiste keuze kunnen maken. Dankzij de inbreng van onze leden, vragen en ervaringen van patiënten bij de NPCF-Zorglijn en de beoordelingen op ZorgkaartNederland.nl heeft NPCF in beeld wat volgens patiënten goed gaat in de zorg en wat er beter kan.


Naar NPCF
Kiesvoorjezorg.nl

Kiesvoorjezorg.nl

KiesvoorjeZorg.nl is hét onafhankelijk platform waar mensen zich oriënteren op allerlei vormen van zorg en zorgaanbieders zich kunnen hier profileren. De zorgcategoriën Thuiszorg, Ziekenhuizen, Klinieken, Ouderenzorg en Fysiotherapie hebben een eigen subhomepage waar de bezoeker meer informatie kan vinden over deze zorgcategorie.


Naar Kiesvoorjezorg.nl
Opiness

Opiness

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Met de Opiness reviews kun je een betere keuze maken voor een bedrijf wat bij je past. Reviews van andere klanten geven vertrouwen. Opiness verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus, daarmee creëren we een sterk fundament aan betrouwbare reviews van echte klanten van bedrijven bij jou in de buurt maar ook van landelijke aanbieders.


Naar de website van Opiness