logo Qualizorg

softwarepartners

{caption}
Intramed

Intramed

Intramed levert overzichtelijke, efficiënte en betaalbare software voor de zorg. Software die meer dan 19.000 professionele (para)medici ondersteunt in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Met Intramed heeft u één geïntegreerde oplossing voor administratie en beroepsinhoudelijke zaken.
Wie kiest voor Intramed, kiest voor een toekomst- en bedrijfszekere oplossing bij een service-gerichte partner!


Naar Intramed
Pharmapartners

Pharmapartners

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Samenwerken is de basis van het bedrijf en haar IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen ze bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.


Naar Pharmapartners
VitalHealth

VitalHealth

VitalHealth levert vier eHealth productlijnen in drie verschillende segmenten van de wereldwijde gezondheidszorg: eerstelijn en ketenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. De oplossingen zijn cloud-based en worden over het algemeen op basis van een abonnement afgenomen.


Naar VitalHealth
Care2U

Care2U

Care2U levert zorggroepen een KetenOndersteuningsSysteem gericht op de kwaliteit van zorg voor mensen met één of meerdere chronische aandoeningen. Het systeem draagt bij aan het stroomlijnen van de interne processen, de verdere professionalisering van de zorggroep en het verdiepen van de dienstverlening aan gecontracteerde zorgverleners.


Naar Care2U